Draga Mami!


Verjetno se strinjaš z mano, da je biti mama resnično čudovito. Tudi meni nova vloga prinaša neprecenljive trenutke, ki so polni ljubezni, veselja in ponosa.

Kljub čudovitim trenutkom pa je materinstvo izjemno zahtevno in polno izzivov. Naš otrok se “bliskovito” razvija in dnevno spreminja, kar od nas zahteva polno pozornost, prilagajanje in razumevanje.

Velikokrat pride do situacij, ko naš otrok joka in trmari, mame pa se znajdemo v občutkih zmedenosti, negotovosti ali celo jeze. Potem so tukaj še razvojne faze, ločitvena tesnoba, nespečnost, agresivno vedenje, izražanje lastnih želja... Ti je kaj znano? Prepričana sem, da ti je. 😊

Razumeti otrokovo vedenje je že samo po sebi izziv, še težje pa je razumeti lastne reakcije in odzive nanj. Zato sem se odločila, da oblikujem spletno akademijo za mame, kjer bomo skupaj raziskovale in odkrivale lastne in otrokove odzive na različne situacije, ki nam jih prinese življenje.

 In ob tem ne morem mimo dejstva, da je materinstvo najbolj zahteven poklic na svetu, za katerega nas življenje ne more povsem pripraviti. Akademija bo prostor, kjer bomo skupaj delile izkušnje, se učile in rastle kot mame in ženske ter svojim otrokom omogočale najboljšo možno podporo.

Akademija je prostor, ki ti ponuja vse potrebno za uspešno soočanje z izzivi materinstva v prvih treh letih otrokovega življenja....

Je poglobljen program za vse mame dojenčkov in otrok, starosti do treh let, ki si želite boljše razumevanje tako sebe kot svojega otroka. Cilj programa je izgradnja varnega, povezovalnega in spoštljivega odnosa med mamo in otrokom.

Hej, sem Nina Kralj - izvajalka akademije

s tabo v akademiji bom Nina, mamica malemu navihancu, poleg tega pa tudi žena čudovitemu možu, biopsihologinja, svetovalka in vodja profila Starš, ki zmore drugače.

Ne glede na strokovno znanje, ki ga imam, se tudi jaz nenehno soočam s številnimi izzivi v materinstvu. Ravno zato, ker sem sama na "tej poti" in te razumem, sem se odločila, da ustanovim akademijo za mame, ki zmorejo!

S svojim strokovnim znanjem in veliko mero sočutja ti želim nuditi prostor, kjer lahko rasteš kot mami in ženska. Predvsem pa, da postaneš mama, kakršna želiš biti.

Komaj čakam, da se spoznava. :)

 

 

V 3-mesečnem programu (maj 2024 - julij 2024) boš dobila:

✔️ Boljše razumevanje in poglobljen pogled vase in svojega otroka.

✔️ Poglobile se bomo v otrokov jezik, da bi bolje razumele njegove potrebe, želje in čustva.

✔️ Orodja in načine za izboljšanje odnosa z otrokom.

✔️ Praktične rešitve za takojšnje ukrepanje v vsakdanjih situacijah (kako se odzvati na jok, trmo in druge situacije).

✔️ Odgovore na tvoja vprašanja: v akademiji ti bom na voljo za odgovore na vsa tvoja vprašanja in dileme v zvezi z otrokovim vedenjem. Ne glede na to, ali gre za strah, jezo ali težave s spanjem, ti bomo nudili podporo in svetovanje, da boš lažje razumela in obravnavala situacije.

✔️ Znanje, orodja in zagon za dolgoročno spreminjanje odnosa z otrokom in družinske dinamike.

✔️ Več kot 20 ur vsebine v vrednosti 660 eur.

✔️ 3x ZOOM srečanja v živo in Q&A.

✔️ Skupnost mamic, s katerimi boš lahko delil/a svoje izzive, zmage, vzpone in padce ter dobil/a podporo takrat, ko jo najbolj potrebuješ.

✔️ Življenjski dostop do celotne vsebine in spletne učilnice.

PRIDRUŽI SE AKADEMIJI

Akademija je polna praktičnih nasvetov in orodij, zasnovanih posebej za mamice dojenčkov in otrok do treh let.

Akademija ti bo ponudila praktične rešitve, ki ti bodo omogočile takojšnje ukrepanje v vsakdanjih situacijah, kot je na primer, kako se odzvati na otrokov jok, trmo in druge podobne situacije. Skozi celoten program se bomo osredotočile na to, kako prepoznati in razumeti otrokove potrebe ter načine, kako nanje odreagirati na način, ki bo podpiral njegov čustveni, kognitivni in socialni razvoj. S pomočjo konkretnih nasvetov, ki jih boš pridobila v akademiji, boš bolje obvladovala izzive vsakodnevnega materinstva in gradila bolj povezovalen odnos z otrokom

Vsebina 3-mesečne spletne akademije:

 1. Dotaknile se bomo globjih vidikov materinstva, vključno z rojstvom mame in spreminjanjem identitete - žalovanje za starim, ustvarjanje novega.
 2. Posvetile se bomo raziskovanju sebe in svojega delovanja, se poglobile v lastna čustva, misli, vrednote in prepričanja. 
 3. Raziskale bomo načine, kako vzpostavljamo povezavo z drugimi in kakšna so naša lastna prepričanja o sebi.
 4. Preučile bomo družinske vzorce in pogledale, kako vplivajo na naše delovanje in kako jih lahko prenesemo na svoje otroke.
 5. S pomočjo orodja, kot je genogram, bomo pridobile vpogled v našo preteklost.
 6. Poglobile se bomo v vzorce delovanja in kako preseči stare in ustvariti nove vzorce in omejujoča prepričanja.
 1. Posvetile se bomo številnim vidikom otrokovega razvoja. Raziskovale bomo, kaj je otrok sposoben pri določeni starosti ter kako poteka razvoj otroških možganov.
 2. Poleg tega se bomo osredotočile na čustveni razvoj otroka in načine, kako mu lahko nudimo čustveno podporo
 3. Raziskovale bomo, kako ustvariti varno navezanost do otroka ter kako se spoprijeti z izzivi, ki jih prinaša obdobje, ko otrok neprestano išče stik z mamo.
 4. Naučile se bomo biti varen prostor za otroka in za nas same. To vključuje postavljanje meja na ljubeč način ter soočanje z otrokovo frustracijo na način, ki podpira njegov čustveni razvoj.
 5. Otrokova igra bo ena od ključnih tem, ki jih bomo raziskovale, saj je igra izjemno pomembna za otrokov celostni razvoj. Spoznale bomo pomen igre pri učenju, razvoju socialnih veščin in izražanju čustev.
 6. Otrok bo  v akademiji obravnavan kot največji učitelj. Skozi opazovanje in interakcijo z otrokom se lahko naučimo številnih pomembnih življenjskih lekcij, ki nam bodo koristile tako v vlogi mame kot tudi v vsakdanjem življenju.
PRIDRUŽI SE AKADEMIJI

Akademija je zate, če:

✔️ si mamica dojenčka ali otroka do 3 let

✔️ bi rada bolje razumela sebe v novi vlogi mame in svojega otroka

✔️ bi bila rada bolj povezana sama s seboj in svojim otrokom

✔️ bi rada naredila določene spremembe, pa ne veš kako

✔️ bi rada razumela, od kje prihajajo določena vedenja in zakaj te določene situacije tako zelo razburijo

✔️ želiš bolje razumeti, zakaj imaš težave s postavljanjem meja

✔️ se ti kdaj zgodi, da se ne (z)moreš povezati s svojim otrokom

✔️ ne veš kaj narediti, da te bo otrok slišal in upošteval

✔️ pogrešaš podporo skupnosti in varen prostor za razreševanje materinskih izzivov

✔️ si želiš novih praktičnih orodij za bolj učinkovito komunikacijo z otrokom, partnerjem in samim seboj

✔️ si želiš strokovne podpore in nasvete za tvoje specifične izzive ob enem pa si pripravljena na odprtost, ranljivost in osebnostno rast

Akademija je polna tehnik za tiste hitre rešitve za takojšnje ukrepanje ob težavah ter izzivih in kar je še bolj pomembno - v Akademiji te čakajo orodja, ki ti bodo pomagala dolgoročno izboljšati odnos z otrokom, celotno družinsko dinamiko in predvsem odnos do sebe. 

DA, ŽELIM INVESTIRATI VASE IN SVOJEGA OTROKA

Akademija je odprla vrata

Prijave so odprte do vključno 10. maj 2024. Ne zamudi te priložnosti & pohiti s prijavo!

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Možnosti plačila

 

Nakup opraviš s klikom na ponudbo, ki ti najbolj ustreza, za plačilo po predračunu pa izpolni spodnji obrazec.

Plačilo po predračunu

Za plačilo po predračunu izpolni spodnji obrazec.

Če ne boš zadovoljna z akademijo, ti vrnem celotno kupnino

 

Prepričana sem, da je program v akademiji fantastičen, saj je vanj zliito vso strokovno in osebno znanje. Verjamem pa, da želiš program še malo bolje spoznati, preden se odločiš za investicijo vase in svojega otroka. Zato ti ponujam možnost, da se mi pridružiš, in če v 14 dneh ugotoviš, da akademija ni pravi prostor zate, ti vrnem celotno kupnino. Prepričana sem, da bova skupaj dosegli izjemne rezultate, zato ne odlašaj in se mi pridruži že danes!

Še vedno nisi prepričan/a, če je akademija res tisto, kar iščeš?

Zavedam se, da je odločitev za vključitev v akademijo velika naložba. In morda se sprašuješ, ali je to res prava pot zate, za tvojega otroka in tvojo družino. Vendar verjamem, da si tukaj z razlogom.

Si mama, ki se zaveda, da so vse spremembe, ki jih želiš videti pri svojem otroku, najprej potrebne pri tebi. Veš, da se moraš najprej spremeniti ti, da bi se spremenil odnos s partnerjem in tudi z otrokom. Ampak veš kaj? Sprememba se ne zgodi sama od sebe. Spremembo lahko narediš samo ti. Moč je v tvojih rokah. 

Zato se pridruži 3-dnevnemu brezplačnemu izzivu, kjer boš dobila:

 ✔️ 3 dni, po 30 minut samo zase

✔️ razumevanje, kako prepoznati svoje potrebe

✔️ naučila se boš poslušati svoje telo in razumeti, kaj resnično potrebuješ

✔️ delovni list za prepoznavanje čustev

✔️ vprašalnik skrbi zase, ki ti bo razkril, katere dele sebe zanemarjaš

In še ena super novica. Ko se boš pridružila 3-dnevnemu brezplačnemu izzivu, ti bom poslala posebno kodo za popust na Akademijo, mami ti zmoreš! :) Prav tako boš v izzivu videla in spoznala moj način predavanja. Super, ne?

PRIDRUŽI SE BREZPLAČNEMU IZZIVU

 

Hvala, ker si in komaj že čakam najino druženje!

Z ljubeznijo,