... da pogovor z otrokom o spolnosti, erekciji, menstruaciji, samozadovoljevanju in drugih tabu temah nikoli več ne bo težava!

PRIJAVI SE

Se tudi ti kot starš kdaj vprašaš: 

 

  • Kdaj je najprimernejši čas za pogovor z otrokom o intimnih delih in spolnosti?
  • Na kakšen način začeti tovrsten pogovor z otrokom?
  • Je primerno imeti spolni odnos v sobi, kjer otrok spi?
  • Ali je golota v družini za otroka primerna in če, do kdaj?
  • Kako lahko otroka opolnomočim glede spolne nedotakljivosti?
  • Skupno kopanje - da ali ne in če, do kdaj?
  • Kako se odzvati, ko se otrok samozadovoljuje?
  • Kako otroku razložiti spolnost, erekcijo, menstruacijo itd.?
  • Kako otroka opolnomočiti o telesnih mejah in mu pomagati zgraditi pozitiven odnos do telesa? 

Če je tvoj odgovor DA in si starš malčka ali otroka, potem se mi pridruži na webinarju. Poleg vseh odgovorov, novega znanja in strokovnih smernic, dobiš tudi praktične načine in "stavke", s pomočjo katerih boš lahko z otrokom brez težav spregovoril/a tudi o spolnosti.

 

Kaj pridobiš z udeležbo?

 

 ✔ Vse kar moraš vedeti o spolnosti otrok na enem mestu.

 ✔ Odgovore na tvoja vprašanja: Dobil/a boš odgovore na vsa tvoja vprašanja in dileme, kar se tiče pogovorov o spolnosti z otroki.

✔ Primere učinkovitega pogovornega pristopa: Prejel/a boš konkretne primere in "stavke", kako (p)odpreti in voditi pogovore o spolnosti z majhnimi otroki.

✔ (Na)Vodila: Naučil/a se boš, kako otroka opolnomočiti v razumevanju in spoštovanju lastnega telesa.

✔ Praktične smernice: Prejel/a boš praktične nasvete, ki bodo olajšali pogovor o občutljivih temah.

 

PRIDRUŽI SE ŽE OPOLNOMOČENIM STARŠEM IN OTROKOM

 VSEBINA WEBINARJA:

1. Uvod

2. O izvajalki

3. Kako poskrbeti zase kot starš?

4. Kaj je spolnost?

5. Zakaj je pomembno govoriti o spolnosti?

6. Kdaj in kako začnemo govoriti z otroki o spolnosti?

7. Otroci od rojstva do dveh let

8. Otroci od dveh do štirih let

9. Otroci od štirih do šestih let

10. Otroci od šestih do devetih let

11. Vprašanja in odgovori

O izvajalki...

Nina Kralj, uni. dipl. biopsihologinja, MSc Counseling studies

 

S tabo bom Nina, direktorica, svetovalka, žena čudovitemu možu, mamica malemu navihancu in velika ljubiteljica eteričnih olj. Že več kot 7 let se ukvarjam z nudenjem psihološke pomoči otrokom in staršem v stiski kot direktorica Lunine vile, inštituta za zaščito otrok. V tem času sem izvedla 17 predavanj za starše na temo spolnosti otrok in več kot 25 delavnic za otroke v vrtcih in osnovnih šolah. 

S svojim strokovnim znanjem in veliko mero sočutja ti želim nuditi prostor, kjer lahko rasteš kot starš in posameznik. Predvsem pa, da postaneš starš, kakršen želiš biti. Starš, ki zmore spregovoriti tudi o težjih temah in s tem postaviti zdrave temelje svojemu otroku.

Verjamem, da lahko skozi spletno delavnico tudi tebi dam veliko novih informacij, predvsem pa samozavesti, da boš lahko suvereno spregovoril/a z otrokom tudi o spolnosti.

KAJ O SPLETNI DELAVNICI PRAVIJO UDELEŽENCI?

 

Webinar si je do sedaj ogledalo že več kot 250 zadovoljnih staršev in ravno njihova mnenja so tista, ki največ štejejo. Pridruži se jim tudi ti in postani opolnomočen starš, ki mu pogovor o spolnosti ne predstavlja težave

Nataša, mamica 3 otrok

"Hvaležna sem Nini in Lunini vili, da odpirajo tudi teme, ki so za nas, starše, včasih neprijetne in za katere vemo, da se o njih, vsaj z večino od nas, ni nihče pogovarjal. Na webinarju sem izvedela veliko novega, čeprav sem sama zelo odprta pri pogovorih z mojimi otroki. Sploh sem dobila veliko idej, na kakšen način pristopiti k malim radovednežem in na kakšen način jih opolnomočiti pri varovanju svojega telesa in sebe."

Vesna, mamica 2 dečkov

"Navdušena sem nad vsebino, pristopom, tehnično dovršenostjo.Sproščeno podana tema, obilo koristnih informacij. Čista 10ka!"

Iva, mamica 4 otrok

Res res res odlično predavanje. Nina je čudovito povzela ključno tematiko in razložila na tak sočuten, nevsiljiv način z veliko praktičnimi primeri. Hvala.

Mojca, mamica 6 letnice

Hvala za res konkretne, praktične primere in tudi osebno noto. Veseli me, da imamo danes v Slovenskem prostoru take predavatelje, ki tako opolnomočijo nas starše za prihodnost otrok. Hvala❤️

Pridruži se zadovoljnim staršem tudi ti!

Ker vem, kako pomemben je pogovor o spolnosti za zdrav razvoj otrok in si želim, da se webinarja res lahko udeleži vsak starš, ti vso vsebino in material, v vrednosti 330,00 €, ponudim le za 55,00 €.

 

Plačilo se lahko opravi s kartico ali Paypalom. Po dokončanju nakupa ti bomo na tvoj e-mail naslov poslali vse informacije, ki jih potrebuješ.

Veselim se, da se vidiva, 

Nina Kralj z ekipo