Ker vemo, da je starševstvo polno presenečenj in včasih tudi šokantnih vprašanj, smo pripravili pravo malo zakladnico praktičnih napotkov, kako odgovoriti na tista "težka" vprašanja, ki jih otroci navadno postavijo ob najbolj nepričakovanem trenutku.

NAKUP WEBINARJA

Se tudi ti kdaj znajdeš v zagati ob otrokovem vprašanju 

 

  • "Boš tudi ti umrl/a? Kaj pa jaz?" 
  • "Kam gredo ljudje ko umrejo?"
  • "Kaj je seks?"
  • "Kaj je pornografija?"
  • "Kako nastane dojenček? Iz kje pride?" 
  • "Kaj je vojna? Ali sem varen?"
  • "Zakaj stric tepe teto?"

Če je tvoj odgovor DA in si želiš biti pri odgovoru naslednjič bolj samozavesten, potem se mi pridruži na spletni delavnici namenjeni prav staršem radovednih malčkov. 

Poleg vseh odgovorov, novega znanja in strokovnih smernic, dobiš tudi praktične načine in "stavke", s pomočjo katerih boš lahko otroku brez težav odgovoril/a tudi na najtežja vprašanja.

Kaj pridobiš z udeležbo?

 

 ✔ Vse kar potrebuješ za samozavesteno odgovarjanje na otrokova vprašanja

✔ Primere učinkovitega pogovornega pristopa: Prejel/a boš konkretne primere in "stavke", kako (p)odpreti in voditi pogovore o smrti, spolnosti, nasilju že z majhnimi otroki.

✔ (Na)Vodila: s pomočjo katerih boš pri sebi prepoznal/a iz kje izvirajo tvoji težki občutki ob pogovoru in kako jih lahko nasloviš

✔ Praktične smernice: Prejel/a boš praktične nasvete, ki bodo olajšali pogovor o občutljivih temah.

 ✔ Odgovore na tvoja vprašanja: Ob prijavi imaš možnost postaviti vprašanje, na katerega prejmeš odgovor tekom delavnice

 

PRIDRUŽI SE!

 Vsebina webinarja  je namenjena staršem otrok do 9. leta starosti. 

 

O izvajalki...

Nina Kralj, uni. dipl. biopsihologinja, MSc Counseling studies

 

S tabo bom Nina, direktorica, svetovalka, žena čudovitemu možu, mamica malemu navihancu in duša, v polnem raziskovanju življenja. Že več kot 7 let se ukvarjam z nudenjem psihološke pomoči otrokom in staršem v stiski kot direktorica Lunine vile, inštituta za zaščito otrok. V tem času sem izvedla več kot 30 predavanj za starše na temo težkih pogovorov z otroki in več kot 25 delavnic za otroke v vrtcih in osnovnih šolah. 

S svojim strokovnim znanjem in veliko mero sočutja ti želim nuditi prostor, kjer lahko rasteš kot starš in posameznik. Predvsem pa, da postaneš starš, kakršen želiš biti. Starš, ki zmore spregovoriti tudi o tabu temah in samozavestno odgovoriti tudi na najblj zahtevna vprašanja otrok.

Verjamem, da bom skozi spletno delavnico tudi tebi dala veliko novih informacij, predvsem pa samozavesti, da boš lahko suvereno odgovoril/a na vsa otrokova vprašanja.

Kaj o spletni delavnici pravijo udeleženci?

 

Naše ostale webinarje si je do sedaj ogledalo že več kot 250 zadovoljnih staršev in ravno njihova mnenja so tista, ki največ štejejo. Pridruži se jim tudi ti in postani opolnomočen starš, ki mu pogovor o težkih temah ne predstavlja težave.

Pridruži se zadovoljnim staršem tudi ti!

Ker vem, kako pomemben je pogovor o težkih temah za zdrav razvoj otrok, si želim, da se webinarja res lahko udeleži vsak starš, zato smo pripravili webinar po znižani ceni!

 

Webinar Mami, ati, zakaj? je primeren za starše otrok do 9. leta starosti.

Plačilo se lahko opravi s kartico ali Paypalom. Po dokončanju nakupa ti bomo na tvoj e-mail naslov poslali vse informacije, ki jih potrebuješ.

Veselim se, da se vidiva, 

Nina Kralj z ekipo