Akademija je prostor, ki ti ponuja vse tisto, kar potrebuješ za uspešno soočanje z izzivi starševstva ... 

 

Je poglobljen program za vse starše, ki si želite boljše razumevanje sebe in otrok, izgradnjo varnega, povezovalnega in spoštljivega odnosa z njimi ter osebnostne rasti na vseh področjih.

Del Akademije sta tudi strokovno svetovanje in povezovalna skupina, kjer prejmeš podporo drugih staršev, ki se soočajo s podobnimi izzivi.

  

IN OD 17. DO 22 OKTOBRA PRAV ZATE ODPIRA SVOJA VRATA!

 V tem času si lahko BREZPLAČNO ogledaš :

ŽELIM DOSTOP DO BREZPLAČNE VSEBINE

Kako dostopaš do vsebin?

 

1.  S KLIKOM NA SPODNJI GUMB "KUPIŠ" BREZPLAČNI IZDELEK DNEVI ODPRTIH VRAT AKADEMIJE. Po opravljenjem nakupu na vpisani e-mail naslov prejmeš potrditveno sporočilo z navodili za dostop.

 

2. VSE VSEBINE TI BODO NA VOLJO OD 17. DO 22. OKTOBRA, do njih pa dostopaš preko svojega uporabniškega računa. Ogledaš si jih lahko takrat, ko ti to najbolj ustreza. :)

 

PRIJAVI SE ZDAJ

Starši o nas ...

Udeleženka delavnice

"Zelo mi je bilo všeč, ker ste podajali lastne izkušnje. Tako si je vso teorijo lažje predstavljati v praksi. Tudi prosojnice so bil zelo estetske in za udeležence jasne. Hvala!"

Udeleženka delavnice

"Zelo uporabna, praktična in odlično zasnovana delavnica. Po predavanju sem prvič otroku postavila mejo na način kot ste predlagali  in res je delovalo. v 10 minutah je bil v postelji, brez prerekanja! Res hvala za vse!"

Udeleženka delavnice

"Hvala za tole delavnico, ker sem imela že možnost sodelovati z vami se vedno razveselim vaših predavanj. Vsakič se me nekaj dotakne in lahko rečem, da so zelo dobri rezultati. ker se počasi zavedam kako je pomembno to delo na sebi, kot strokovna delavka in kot mama."

Brezplačne vsebine na voljo le še

00

DNI

00

UR

00

MINUT

00

SEKUND

PRIJAVI SE ZDAJ