Akademija je prostor, ki ti ponuja vse tisto, kar potrebuje┼í┬áza uspe┼íno soo─Źanje z izzivi star┼íevstva┬á...┬á

 

Je poglobljen program za vse star┼íe, ki si ┼żelite bolj┼íe razumevanje sebe in otrok, izgradnjo varnega, povezovalnega in spo┼ítljivega odnosa z njimi ter osebnostne rasti na vseh podro─Źjih.

Del Akademije sta tudi strokovno svetovanje in povezovalna┬áskupina, kjer prejme┼í podporo drugih star┼íev, ki se soo─Źajo s podobnimi izzivi.

  

IN OD 17. DO 22 OKTOBRA PRAV ZATE ODPIRA SVOJA VRATA!

┬áV tem ─Źasu si lahko BREZPLA─îNO ogleda┼í :

┼ŻELIM DOSTOP DO BREZPLA─îNE VSEBINE

Kako dostopaš do vsebin?

 

1.┬á S KLIKOM NA SPODNJI GUMB "KUPI┼á" BREZPLA─îNI IZDELEK┬áDNEVI ODPRTIH VRAT AKADEMIJE.┬áPo opravljenjem nakupu na vpisani e-mail naslov prejme┼í potrditveno sporo─Źilo z navodili za dostop.

 

2. VSE VSEBINE TI BODO NA VOLJO OD 17. DO 22. OKTOBRA,┬ádo njih pa dostopa┼í preko svojega uporabni┼íkega ra─Źuna. Ogleda┼í si jih lahko takrat, ko ti to najbolj ustreza. :)

 

PRIJAVI SE ZDAJ

Starši o nas ...

Udele┼żenka delavnice

"Zelo mi je bilo vše─Ź, ker ste podajali lastne izkušnje. Tako si je vso teorijo la┼żje predstavljati v praksi. Tudi prosojnice so bil zelo estetske in za udele┼żence jasne. Hvala!"

Udele┼żenka delavnice

"Zelo uporabna, prakti─Źna in odli─Źno zasnovana delavnica. Po predavanju sem prvi─Ź otroku postavila mejo na na─Źin kot ste predlagali  in res je delovalo. v 10 minutah je bil v postelji, brez prerekanja! Res hvala za vse!"

Udele┼żenka delavnice

"Hvala za tole delavnico, ker sem imela ┼że mo┼żnost sodelovati z vami se vedno razveselim vaših predavanj. Vsaki─Ź se me nekaj dotakne in lahko re─Źem, da so zelo dobri rezultati. ker se po─Źasi zavedam kako je pomembno to delo na sebi, kot strokovna delavka in kot mama."

Brezpla─Źne vsebine na voljo le ┼íe

00

DNI

00

UR

00

MINUT

00

SEKUND

PRIJAVI SE ZDAJ