Kako biti starš v današnjem času

POSNETKI BREZPLAČNE 3 DNEVNE SPLETNE DELAVNICE

 

Starševstvo danes je v marsikaterem pogledu težje kot kadarkoli.

Okoli nas je polno informacij, nasvetov in (večinoma) dobronamernih napotkov, ki nam po eni strani starševsko pot lahko olajšajo, po drugi strani pa močno otežijo. 

  

Kaj je zdaj tisto pravo, čemu naj sledim? Kaj je najbolje zame in mojega otroka? ...

 

Če se tudi ti (vsaj) kdaj vprašaš kaj podobnega potem  

pridi z mano ...

 

Če si starš malčka, otroka ali najstnika, potem pridi z mano. Pridi z mano na 3 dnevno delavnico za starše, v kateri se bomo dotaknili treh izjemno pomembnih in aktualnih tem, ki (vsaj kdaj pa kdaj) ti bodo pomagale najti načine in pristope, ki so res pravi zate. Raziskali bomo:

 

KDO SI KOT STARŠ - VPLIV VZORCEV IZ PRIMARNE DRUŽINE IN KAKO JIH SPLOH PREPOZNATI

GRAJENJE LJUBEČEGA ODNOSA - POVEZOVANJE Z OTROKOM SKOZI ODRAŠČANJE

POSTAVLJANJE MEJA - KLJUČEN ELEMENT DOBRE VZGOJE

 

Skozi delavnico spoznaš:

  • kako tvoja preteklost vpliva na to kakšen starš si danes ter praktične vaje, ki ti bodo pomagale  prepoznati svoje nezavedne vzorce,
  • načine in pristope za ustvarjanje ljubečega in povezujočega odnosa z otrokom, v katerem bo vladala varna navezanost,
  • kako postaviti mejo in pri tem ne izgubiti odnosa, ampak ga celo nadgraditi.

Nina Kralj, uni. dipl. biopsihologinja, MSc Counseling studies

 

S tabo bom Nina, direktorica, svetovalka, žena čudovitemu možu, mamica malemu navihancu in velika ljubiteljica eteričnih olj. Že več kot 7 let se ukvarjam z nudenjem psihološke pomoči otrokom in staršem v stiski kot direktorica Lunine vile, inštituta za zaščito otrok.

Od kar sem postala mamica dečku pa sem tudi zaradi lastnih izzivov, stisk in uspehov strast našla pri delu s starši. S svojim strokovnim znanjem in veliko mero sočutja ti želim nuditi prostor, kjer lahko rasteš kot starš in posameznik. Predvsem pa, da postaneš starš, kakršen želiš biti. Starš, ki zmore začutiti sebe in svojega otroka, se odpreti za nove izkušnje in vsak dan postajati boljši. Starš, ki zmore drugače.

Verjamem, da lahko skozi 3 dnevno vikend delavnico tudi tebe podprem, ti dam nova znanje ter drugačno razumevanje sebe in otroka, da boš (še) bolj samozavestno hodil/a po poti starševstva.

Popolnoma brezplačno

 Delavnica je zate popolnoma brezplačna in je pravzaprav moje povabilo tebi.

Povabilo, da spoznaš nekaj novega, morda drugače pogledaš nase in še malo globje začutiš sebe in svojega otroka. Je moje povabilo, da poskusiš drugače! :)

Posnetki vseh treh srečanj so ti na voljo za ogled do 1. 7. do polnoči.

Ne odlašaj, izpolni obrazec in se nam pridruži na 3 dnevni delavnici. Na tvoj e-mail naslov ti bomo poslali vse informacije, ki jih potrebuješ.

Želim ti prijeten ogled vsebine in te toplo toplo pozdravljam

 

Nina Kralj z ekipo